Volledig scherm

Volgeboekt - Purper Stentor arrangement

“Na al die jaren zijn deze voorstellingen als een onverwacht cadeau”, aldus Purper-lid Frans Mulder over de ongepland comeback op de planken met Purper’s vier jaargetijden. Wilt u ook genieten van deze unieke cabaretvoorstelling?

Het Stentor arrangement is uitverkocht. Er zijn nog normale kaarten voor deze voorstelling te koop. Kijk hiervoor op de site van de Deventer Schouwburg.

De formatie Purper bestaat voor de gelegenheid uit oude rotten Erik Brey, Alfred van den Heuvel, Frans Mulder en jonkie Diederick Ensing. “Diederick is duidelijk de lente van onze vier jaargetijden”, verklapt Mulder. “Maar tijdens de show spelen en liegen we natuurlijk over onze eigen plek binnen de vier seizoenen. Het spreekt immers voor zich dat niemand de herfst wilt zijn.”

Met veel muziek, Diederick bespeelt maar liefst negen instrumenten, en de nodige humor wordt ouder worden en alles wat daarbij komt kijken vrolijk bespot en in de maling genomen. Maar er is ook ruimte voor bezinning. De serieuze nummers geven dan ook stof tot nadenken.

Mulder: “Er is veel interactie met het publiek. Maar omdat we met ons vieren op het podium staat is er ook onderling is een hoop te doen.” Een stand-up close harmony pur sang waarbij de heren in rokkostuum de humor zeer serieus nemen en u met een lach het theater doen verlaten.

Stentor Arrangement:

Voorstelling ‘Purper’s vier jaargetijden’ Pauzearrangement (drankje uit het pauze assortiment en plateau kaas/worst/ mosterd en schaaltje gebrande nootjes) Prijs: € 25,50 i.p.v. € 28,00 (excl. boekingskosten)

Wanneer: 17 december 2016, 20.00 uur
Waar: Deventer Schouwburg, Leeuwenbrug 2 in Deventer

Het Stentorarrangement is uitverkocht. Er zijn nog normale kaarten beschikbaar. Kijk hiervoor op de site van de Deventer Schouwburg.

Live Voetbal

home logo FC UtrechtUTR
EINDE
1-1
AZAZ
away logo