anp
Volledig scherm
© anp

Volkert van der Graaf niet langer verplicht behandeld

APELDOORN - Volkert van der G. hoeft niet langer verplicht psychologische behandelingen te ondergaan. Dat heeft de rechtbank in Den Haag vrijdag geoordeeld in een kort geding dat de moordenaar van Pim Fortuyn had aangespannen.

 1. LIVE | ‘Vaccin Novavax voor 90 procent effectief’, 1994 aan de beurt voor coronaprik
  coronavirus

  LIVE | ‘Vaccin Novavax voor 90 procent effectief’, 1994 aan de beurt voor coronaprik

  Met de zomer in aantocht wil Duitsland van de mondkapjes af. Minister voor Volksgezondheid Jens Spahn wil dat stap voor stap doen en beginnen door de draagplicht op straat af te schaffen. Regio's waar veel wordt gevaccineerd en het aantal besmettingen laag is, zouden moeten voorgaan. Een ‘belangrijk moment’ noemt NS-topvrouw Marjan Rintel het. Vanaf vandaag rijdt de NS overdag weer de dienstregeling zoals die was voor het begin van de coronacrisis. Het laatste nieuws over het coronavirus lees je in ons liveblog. Het vorige liveblog tref je hier.
 2. Met dolle vreugde op de tribune toont koning Willem-Alexander zich weer een echte sportfan

  Met dolle vreugde op de tribune toont koning Wil­lem-Alexan­der zich weer een echte sportfan

  Koning Willem-Alexander toonde zich gisteravond op de tribune bij het EK voetbal weer een echte sportfan. Toen Denzel Dumfries in de 85ste minuut Nederland weer voorbij Oekraïne kopte, ging de 54-jarige vorst uit zijn dak met een haast kinderlijk blij vreugdedansje. Met gebalde vuisten vierde hij het doelpunt dat Nederland de eerste drie punten op het EK opleverde. Het is zeker niet voor het eerst dat de koning uit zijn dak gaat langs de zijlijn bij sportevenementen: een overzicht.