Volledig scherm
Wietze begroet fans Gesina Procee en Jaap Kolk. Foto: Frans Paalman

Warm welkom voor Q-Music dj Wietze in geboortestad Zwolle

ZWOLLE - Tientallen fans verwelkomden het Q-Music dj-duo Matti en Wietze dinsdagmorgen bij hun live-ochtendshow vanuit Zwolle. Zwolle is de geboortestad van Wietze, die dan ook zei 'lekker geslapen te hebben bij zijn ouders'. 

De twee dj's reizen deze week langs verschillende McDonalds-restaurants om daar hun ochtendprogramma te presenteren. Dinsdagmorgen stonden zij in de vestiging aan de Ceintuurbaan in Zwolle.

Uit Berkum
Zo'n twintig Zwollenaren staan van een ontbijtje bij de McDonalds in Zwolle Noord te genieten terwijl Mattie en Wietze de ochtendshow van Q-music presenteren.

Gekleed in PEC-shirts zitten Gesina Procee en Jaap Kolk eersterangs, terwijl ze glimlachend naar de twee DJ's kijken. "We zijn hier voor Wietze, hij is geboren in Berkum", weet Gesina. De voetbalvrienden zijn hier ook voor PEC. "Na al die negatieve verhalen is dit weer lekker positief", zegt Jaap. Beide fans vinden het knap dat de DJ's hun show in Zwolle presenteren. "Je hebt hier veel meer afleiding dan in een studio", denkt Gesina.

Volledig scherm
De QMusic-ochtendshow vanuit Zwolle. Foto: Annerieke van der Krift
Volledig scherm
De dj tafel in de McDonalds in Zwolle. Foto: Annerieke van der Krift
Volledig scherm
PEC Zwolle en Wietze de Jager-fans Jaap en Gesina.. Foto: Annerieke van der Krift