Volledig scherm
De McDonalds-vestiging aan de Ceintuurbaan in Zwolle werd een paar jaar geleden ook al verbouwd.

Weken zonder hamburgers bij McDonald’s Zwolle-Noord

ZWOLLE – Hamburgerliefhebbers moeten de komende weken een stukje verder rijden door een verbouwing bij McDonald’s Zwolle-Noord. In het restaurant komt als eerste buiten het westen van het land en als vierde van Nederland een McCafé.

Het Zwolse restaurant is na Amsterdam, Barendrecht en Hoorn de vierde locatie waar een McCafé is. "We kijken naar landen om ons heen. Daar is dit concept erg succesvol. In Hoorn is McCafe getest en het werd goed ontvangen", zegt een woordvoerder. "In Zwolle stond al een tijd een verbouwing op de planning en gekozen is om ook een koffiehoek te maken."

McDonald’s Zwolle-Noord krijgt een andere stijl en er komen 110 zitplaatsen bij. In McCafé zijn meer koffievariaties en lekkernijen. Vanaf november wil McDonald’s klaar zijn voor de toekomst met bediening aan tafel, glutenvrije broodjes en burgers op bestelling.

De hamburgerketen gaat de klus in vijf weken klaren. De komende twee weken is het restaurant aan de Ceintuurbaan nog gewoon geopend, maar vanaf maandag 24 oktober kunnen liefhebbers alleen via de McDrive hamburgers kopen. Maandag 31 oktober sluit twee weken lang het gehele restaurant. Op 12 november is de heropening.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement