Anita Heimans uit Nijkerk doet zo weinig mogelijk boodschappen, om niet in de verleiding te komen dingen te kopen die ze niet nodig heeft.
Volledig scherm
PREMIUM
Anita Heimans uit Nijkerk doet zo weinig mogelijk boodschappen, om niet in de verleiding te komen dingen te kopen die ze niet nodig heeft. © RodneyPhotography

Anita (64) gaat naar Duitsland voor boodschappen: ‘Ik betaal voor het product, niet voor het mooie interieur’

De inflatie is op het hoogste niveau sinds meer dan veertig jaar. En dat merken we onder meer in de supermarkt. Hoe kunnen we in deze dure tijden nog een beetje leuk - lees voordelig - boodschappen doen? Anita Heimans (64) gaat het liefst naar Duitsland, waar je puur voor de producten betaalt en niet voor de mooie inrichting van een winkel.

17 reacties

 • Willem hartog

  1 maand geleden
  We doen al jaren inkopen in Duitsland en het scheelt echt met Nederland in combinatie met tanken. Het tankstation is 200 meter verder dan de supermarkt. Ik moet ook zeggen we wonen maar 8 km van Elten
 • f verleg

  1 maand geleden
  Afgelopen maandag bij de DM en Kaufland boodschappen gedaan. En ja dat scheelt veel.
 • roe Lof

  1 maand geleden
  Ik woon zo'n 200 meter van de grens, maar lang niet alles is er goedkoper, de benzine scheelt maar een paar cent, trouwens komen er nu veel Duitsers hier tanken.
 • JC Riemsdijk

  1 maand geleden
  Ik ben net van het weekend geweest 80km heen 80 terug (Nordhorn) en het kan dik uit met alle inkopen. Verbruik 1:20 hou ik het ruim 10 liter brandstof a €1,75 liter. Sterke drank stukken goedkoper, frisdrank (pepsi etc) aanzienlijk goedkoper overal veel goedkoper.Folders kun je gewoon bekijken via internet van Kaufland (onze favoriet) Penny Rewe Marktkauf Netto en maak een mooie boodschappenlijst. Tel uit de winst en kan dik uit.Of idee je combineert het inkopen samen met familie of vrienden.
 • Arend Van Faassen

  1 maand geleden
  Elke zondag dat ik naar Duitsland ga om inkopen te doen sta ik voor een dichte deur. Wanneer moet ik dan boodschappen doen?