Fietsster geschept in Nijkerk

NIJKERK - Een fietsster is op de Arkemheenweg in Nijkerk geschept door een auto. De aanrijding vond donderdagmorgen plaats om even voor tien uur.

Volgens een getuige stond de bestuurder van de auto stil op de rotonde vanwege werklui die bezig waren met de wegmarkeringen. Toen de bestuurder daarop verder wilde rijden zag hij de overstekende fietsster over het hoofd. De fietsster kwam met een flinke smak op het wegdek terecht. Zij is door de ambulancebroeders thuisgebracht. Behandeling in het ziekenhuis was niet nodig. De auto liep zodanige schade op dat wegslepen door een bergingsbedrijf noodzakelijk was.

  1. Een bijbelambulance, mag dat?
    PREMIUM

    Een bij­be­lam­bu­lan­ce, mag dat?

    Jezus leeft! staat op de ambulance. De blauwe sterren met een wit esculaap zijn vervangen door blauwe kruizen met Jezus redt in een klein letterkorps. Verder lijkt de ‘Bijbelbus’ sprekend op een echte ziekenauto. Links en rechts zieltjes winnend rijdt evangelist Joop van Ooijen ermee door Nederland. De ambulance duikt straks overal op. In Zeewolde, in Zwolle en de biblebelt – waarschuwt Van Ooijen. Op alle plekken namelijk waar ‘Jezus leeft’ als politieke partij bij de raadsverkiezingen een duwtje moet krijgen.

Veluwe