Grappenmakers geven ‘wildvreemde’ een stopteken in Nijkerk, maar dan worden de rollen omgedraaid...

met videoDrie jongemannen en een vrouw hebben zich in Nijkerk voorgedaan als politie door met een app op hun telefoon een wildvreemde bestuurder een ‘stopteken’ te geven. Maar dat hadden ze beter niet kunnen doen. Het viertal stuitte namelijk op ‘de verkeerde’.

14 reacties

 • Davi van Reuler

  2 maanden geleden
  Ehm ze zijn geschrokken zegt de politie . Ja dat zeggen ze , en dan nog zeggen dat de de gevolgen niet hadden verwacht en dat ze het echt nooit meer doen. En als die agent weg is lachen ze hem uit dat ze er op deze manier vanaf komen. En dan gesprek 2 weer even toneel spelen. Ja ik ben echt geschrokken. Begrijp wat u bedoeld meneer de agent. En dan als die weg is onder de vrienden weer stoer doen en agentje uitlachen.
 • B Zieleman

  2 maanden geleden
  Er zaten geen kwade gedachten achter? Waarom zetten die lui dan automobilisten stil? Alleen om te zeggen dat het maar een grapje is? En ze komen daar ook mee weg? Dat zegt alweer genoeg......!
 • Roy Wesselink

  2 maanden geleden
  Wat nou als er iemand anders gestopt was door hen dan nu? Hadden ze dan gezegd surprise, of wat anders?
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  @ Hans Muis,de politie noemt dat een stop gesprek. Meerdere malen is al bewezen dat het niet helpt.
 • Hans Muis

  2 maanden geleden
  Grappig. De daders zijn zich rot geschrokken en weten nu wel beter. Goed opgelost door de politie. Niks softe aanpak maar een indringend gesprek en dat helpt veel beter. Al dat gezeur over hard aanpakken en milennials. Wie zonder zonde is werpe de eerste steen of ga anders weer onder je steen liggen mokken.