Martha en Bettie kochten huis dat na verbouwing door ‘flipper’ 4 ton meer waard werd

VIDEOEen gedateerde woning kopen, met als doel het een make-over geven en binnen een jaar te verkopen voor (soms honderd)duizenden euro’s meer. Het doet wenkbrauwen fronsen, maar is het zo erg? Martha de Roos en Bettie Prins kunnen hun geluk in elk geval niet op na het kopen van een ‘geflipt’ huis in Nijkerk: ,,Na jarenlang zelf klussen is dit echt een luxe!”

1 reactie

 • Reinder Bosch

  1 jaar geleden
  Kan helemaal niets tegen flippen bedenken. Regels voor zelfbewoning of tegen flippen zijn totaal misplaatst. Het grootste probleem is de bureaucratie en de bestuurlijke onmacht van overheid en woniningbouwvereniging om te komen tot noodzakelijke nieuwbouw. Er zijn 10-tallen oplossingen mogelijk, maar feitelijk gebeurt er helemaal niets.
 1. Dit huis in Diepenveen werd in half jaar tijd 300.000 euro meer waard: ‘Is dit wenselijk?’
  Play
  PREMIUM
  video

  Dit huis in Diepenveen werd in half jaar tijd 300.000 euro meer waard: ‘Is dit wenselijk?’

  Een half jaar en een verbouwing verder en dan drie ton meer vragen voor een huis. Het gebeurt in de gemeente Deventer, in het dorp Diepenveen. Aan de Dorpsstraat staat sinds twee weken een pand te koop dat in maart van dit jaar een vraagprijs had van 375.000 euro en voor 380.000 euro is verkocht. Nu is de vraagprijs 695.000 euro. Deskundigen maken zich grote zorgen om de woningmarkt, die nog nooit zo krap was.