Het bekerduel tegen ADO begon vlammend voor Sparta Nijkerk, maar na 90 minuten waren de ambities van de thuisclub gedoofd: 0-2.
Volledig scherm
PREMIUM
Het bekerduel tegen ADO begon vlammend voor Sparta Nijkerk, maar na 90 minuten waren de ambities van de thuisclub gedoofd: 0-2. © Rodney Kersten

Sparta Nijkerk pijnigt ADO, maar verzuipt in het Haags kwartiertje

Sparta Nijkerk weerde zich gisteravond vijf kwartier meer dan uitstekend tegen ADO Den Haag. Toen het Haags kwartiertje inging, wisten de groengelen uit de residentiestad alsnog het verschil te maken: 0-2.

 1. Felicia (34) gaat élke maand naar Disneyland Parijs: ‘Koop er soms voor 1500 euro aan spullen’
  PREMIUM
  3

  Felicia (34) gaat élke maand naar Disneyland Parijs: ‘Koop er soms voor 1500 euro aan spullen’

  Wat voor de meeste mensen een uniek uitje is, is voor Felicia Droogsma (34) uit Nijkerk maandelijkse kost: een bezoek aan Disneyland Parijs. En niet alleen voor zichzelf, maar ook voor anderen. Als ‘Personal shopper Disneyland Parijs’ keert ze huiswaarts met merchandise die ze op bestelling meeneemt voor andere Disney-liefhebbers. Niet om er aan te verdienen, maar omdat ze het ‘gewoon leuk’ vindt.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  4

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Veluwe