Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © Caspar Huurdeman

Verkeershinder in Nijkerk; fietsverkeer wordt omgeleid

Aan de Dominee Kuyperstraat en de Van Middachtenstraat/Barneveldseweg wordt vanaf maandag 20 september 6:00 uur tot en met woensdag 22 september 6:00 uur aan de weg gewerkt. De weggedeelten tussen genoemde straten worden vanaf dan afgesloten voor al het verkeer. Dit omdat zowel de hoofdrijbaan als de fietspaden voorzien worden van een nieuwe asfaltdeklaag.

 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”
 2. Baby van Diane overleed in armen van haar man, nu bieden bijzondere foto's troost: ‘Hij blijft altijd bij me’
  PREMIUM
  1

  Baby van Diane overleed in armen van haar man, nu bieden bijzondere foto's troost: ‘Hij blijft altijd bij me’

  De foto’s betekenen veel voor Diane de Ru uit Apeldoorn. Ze bieden troost en een herinnering aan haar overleden zoontje Mees. Dat gevoel kent Hans Krudde uit Putten. Ook hij moest zijn zoontje laten gaan. Hij fotografeert voor de stichting Make a Memory. ,,Ik stond er niet bij stil dat een zwangerschap kan misgaan, laat staan dat er een stichting is die overleden baby’s fotografeert.”