Zes aanhoudingen bij boerenblokkade in Zwolle • Acties in Nijkerk, Deventer, Raalte duren voort

MET VIDEOBoeren hebben de hele dag geprotesteerd bij distributiecentra in de regio. De protesten verliepen grotendeels gemoedelijk. Aan het einde van de avond greep Zwolle in en werden zes boeren gearresteerd. 

187 reacties

 • Catharina de Zaayer

  1 maand geleden
  De boeren moeten veel minder vreedzaam gaan protesteren . Volle Gierwagens leeg spuiten en de shovel op de de grote trekkers. Hoop dat ze alles platgooien . En voor de jankers , boodschappen ben je lang genoeg voor gewaarschuwd je had al lang een voorraadje aankunnen leggen en anders haal je je eten maar bij de boer. Doe ik allang puur om de boeren te steunen . Moeten alleen pasjes maken geen steun aan de boeren , geen eten .
 • Barlaeus

  1 maand geleden
  Hoezo maar 6 aanhoudingen. Er zijn meer dan 1000 overtredingen geweest. De politie is wel heer erg geduldig met de boeren. Sommigen zijn minderbegaafd en weten niet wat ze doen; ze worden door veevoederbedrijven opgehitst. Maar anderen zijn misschien toch iets slimmer. Willen die voor het grote geld blijven gaan en hebben die gewoon lak aan de natuur?
 • G. Schouten

  1 maand geleden
  Willemsen, houd een keer op met uw antipathie jegens de boeren. In mijn ogen bent u een hypocriete uitkeringstrekker. Ga eens naar een open dag van de agrarische sector en krijg eens bewondering voor het werk van deze mensen, u spuwt alleen maar gal. De overheid moet u eens uit uw kot gooien. Kijken hoe u reageert. Kom ik kijken.
 • Jan Willemsen

  1 maand geleden
  In Sneek begon de victorie, daar werd de terreur als eerste beëindigd. Nu nog streng straffen.
 • Jo Kers

  1 maand geleden
  @Willem Heerema Verdiep je eerst in de wegenverkeerswet voordat je nogal domme en totaal overbodige reacties plaatst.

Veluwe