Camping het Groene Eiland aan de Gouden Ham is verkocht. Inzet: Adri van Ooijen.
Volledig scherm
PREMIUM
Camping het Groene Eiland aan de Gouden Ham is verkocht. Inzet: Adri van Ooijen. © Eveline van Elk

Adri verkoopt zijn camping na 40 jaar aan Frans bedrijf: 'Twijfelde of ik nog wel goed genoeg ben’

Camping het Groene Eiland in Appeltern wordt overgenomen door het Franse bedrijf Capfun. Eigenaar Adri van Ooijen stopt na veertig jaar, eerder dan gepland, met het bestieren van de camping aan de Gouden Ham.

4 reacties

 • Cees Buis

  2 maanden geleden
  Capfun nam ook camping Heino over. Ze belden net met de vraag of wij de optie voor dit jaar nog wilden. Wij hebben NOOIT een optie genomen!!!! Klanten generen op deze manier de Fabeltjeskrant gelezen? Bovendien hoorden we gisteren dat ze dubbel zo duur zijn. Dat het duurder wordt begrijp ik maar niet het dubbele!!!!
 • Henk Renzebrink

  2 maanden geleden
  @wilma aalvanger Ik ben het met u eens. Geld, geld, en nog meer geld is wat telt!! Of je nu oude of nieuwe eigenaar bent, maakt in deze niets uit.
 • Anne Van Ingen

  2 maanden geleden
  En zo wordt het plezier van de hardwerkende mens steeds verder onderuit gehaald. Iets wat je met veel geld hebt opgebouwd moet wijken voor het grote geld. Wanneer wordt daar iets aangedaan?
 • wilma aalvanger

  2 maanden geleden
  'Wanneer een plek vrijkomt, zal Capfun daar eigen eenheden plaatsen.' Wordt dit de zoveelste camping waar particulieren weggejaagd gaan worden en/dure chalets worden geplaatst?