Volledig scherm
De auto is volledig uitgebrand. © Jesse van den Hater / 112Nieuwsgroep

Auto’s branden uit in Nijmegen: eerst op industrieterrein, later op parkeerterrein SCE

NIJMEGEN - Op het parkeerterrein van de Nijmeegse voetbalvereniging SCE is in de nacht van maandag op dinsdag een auto uitgebrand. Enkele uren daarvoor brandde ook op de Hollandiaweg een auto uit.

De brand in de auto aan de Hollandiaweg, vlakbij de oude kolencentrale van Electrabel, werd om 00.01 uur gemeld. Verschillende mensen zagen rook en belden de brandweer. De brandweer heeft de brand geblust, maar kon niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde. Of de brand is aangestoken, kon de politie niet zeggen.

SCE

Enkele uren later hoorden buurtbewoners van de 17e straat van de Meeuwse Acker knallen bij het parkeerterrein van SCE. Ze gingen poolshoogte nemen en troffen een brandende auto. Rond 04.27 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd.

Toen de brandweer arriveerde stond de personenauto volledig in brand. De brandweer heeft het vuur geblust. Het voertuig is volledig uitgebrand.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Wat moet rechter met verwarde personen die gevaar opleveren doordat ze de gaskraan opendraaien
    PREMIUM

    Wat moet rechter met verwarde personen die gevaar opleveren doordat ze de gaskraan opendraai­en

    ARNHEM - Je denkt dat je rustig en veilig woont, en opeens moet je je huis uit vanwege een gaslucht en explosiegevaar. Het gebeurde afgelopen zomer in Nijmegen twee keer binnen vier dagen: aan de Gildekamp in Lindenholt op 8 juli 2019, en aan de Neerbosscheweg vlak bij het Goffertstation op 11 juli. Wat de geestelijke gezondheidszorg niet kan voorkomen, komt bij de rechter op het bord. En wat doet die ermee?