Volledig scherm
PREMIUM
Een blik op Nijmegen vanuit het raam van een van de appartementen in het voormalige belastingkantoor aan de Stieltjesstraat. © Gerard Verschooten

Bewoners van Binder zijn enthousiast over het oude belastingkantoor: ‘Dit is een toplocatie’

Het voormalige belastingkantoor aan de Stieltjesstraat in Nijmegen, stroomt vol met bewoners die acuut een dak boven het hoofd nodig hebben. Maar wie wonen daar nu eigenlijk?

Je komt niet zomaar in aanmerking voor een woning in het wooncomplex Binder. Zo heet het voormalige belastingkantoor aan de Nijmeegse Stieltjesstraat tegenwoordig. Binder is bedoeld om mensen die snel onderdak nodig hebben, bijvoorbeeld na een scheiding, te helpen. 

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. ‘Schooldreiger’ (25) in Nijmegen blijkt student die schietspel naspeelde: ‘De aanhouding was vet heftig’
    VIDEO | UPDATE

    ‘Schoold­rei­ger’ (25) in Nijmegen blijkt student die schietspel naspeelde: ‘De aanhouding was vet heftig’

    NIJMEGEN - Het Technovium-gebouw aan de Heijendaalseweg in Nijmegen is deze donderdagmiddag ontruimd nadat een man met een wapen in de hand binnen stond. De politie laat weten dat inmiddels het gevaar is geweken en een 25-jarige Nijmegenaar is aangehouden. Kennelijk was de student bezig met de opname van een video die moest lijken op het computerspel Grand Theft Auto.