Prikker Dilara uit Zevenaar zette in november in Wijchen de eerste boosterprik van de regio Nijmegen bij Harrie Timmers (93) uit Cuijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Prikker Dilara uit Zevenaar zette in november in Wijchen de eerste boosterprik van de regio Nijmegen bij Harrie Timmers (93) uit Cuijk. © Paul Rapp

Boosterprikken schiet voor geen meter op: pas na week nieuwe leeftijdsgroepen opgeroepen

NIJMEGEN - Het boosterprikken lijkt voor geen meter op te schieten. Pas een week nadat de 82-jarigen werden opgeroepen voor het maken van een afspraak, zijn deze woensdag ook de 81-jarigen opgeroepen.

8 reacties

 • GHJ Brunink

  2 maanden geleden
  In Spanje kan ik zo de booster halen. Als je hier belt kan er niks.
 • M.H. van den Brink

  2 maanden geleden
  ( Goed) regeren is vooruit zien. Blijkbaar is de blik wat troebel en dat geldt niet alleen voor de regering. De controleurs ( Tweede - en Eerste Kamer) zien het ook niet zo scherp, wel veel geschreeuw, maar weinig wol.
 • Sina Hogeboom

  2 maanden geleden
  Voor mij voorlopig niet!! Volgend jaar maar aanzien mijn afweer is volgens mij erg sterk!!
 • K Plop

  2 maanden geleden
  Is ook best lastig als je alle systemen eerst moet koppelen aan een bsn nummer.
 • F. Post

  2 maanden geleden
  Bla Bla kunnen ze goed maar zelfs in Spanje kun je als overwinteraar makkelijker de 3e vacinatie krijgen als hier. Te veel kapiteins en te weinig matrozen.
 1. Kringloopmagazijn Het Goed puilt uit, Groesbeek begonnen aan inhaalslag: ‘Kom je spullen brengen’
  PREMIUM

  Kringloop­ma­ga­zijn Het Goed puilt uit, Groesbeek begonnen aan inhaalslag: ‘Kom je spullen brengen’

  NIJMEGEN / WIJCHEN / GROESBEEK - De magazijnen met opgeslagen tweedehands spullen van kringloopwinkel Het Goed barsten zowat uit hun voegen. De winkel met vestigingen in Nijmegen en door heel Nederland was tijdens de lockdown gesloten. ,,Maar we zijn wel doorgegaan met het innemen van herbruikbare spullen. De magazijnen zitten goed vol, kun je zeggen”, laat een woordvoerder van Het Goed weten.