Voorzitter Hubert Bruls van het het Veiligheidsberaad wil dat op 28 april de coronamaatregelen versoepeld worden.
Volledig scherm
PREMIUM
Voorzitter Hubert Bruls van het het Veiligheidsberaad wil dat op 28 april de coronamaatregelen versoepeld worden. © ANP

Burgemeesters willen terrassen open op 28 april; Redteam kijkt met verbazing naar versoepelplannen

NIJMEGEN - De burgemeesters van het Veiligheidsberaad gaan het kabinet vandaag nogmaals adviseren om de terrassen op 28 april open te gooien. Die hadden wat hen betreft al eerder open gemogen, maar voorzitter Hubert Bruls zegt dat het ‘nu echt nodig’ is om de samenleving meer ruimte te geven.

6 reacties

 • Bas IJben

  1 jaar geleden
  Kijkt deze meneer alleen in zijn eigen belang. vergeet hij de zorg en patienten die meer dan een jaar moeten wachten omdat de reguliere zorg afgeschaald is. denk ook eens aan de de patiënten met kanker die niet geopereerd kunnen worden of steeds uit gesteld wordt. wat geeft dit voor mentale druk. Nee ikke ikke en de rest kan... .Kijk eens naar de landen met een strenge lock down. die mensen mogen nauwelijks de straat op. wij mogen onze handjes nog dicht knijpen. DOE NIET ZO ZIELIG.
 • joyce pierik

  1 jaar geleden
  Stop met versoepeling en al die Field events. Kijk aub naar de omliggende landen. Waarom kunnen wij dit niet, en wat als de besmettingen weer hierdoor oplopen, komen deze mensen dan eerst aan de beurt. Denk ook eens aan de reguliere zorg, 8 weken wachten voordat je genoteerd worden, 8 maanden wachten op een nieuwe knie operatie. HOU OP MET KLAGEN! GEBRUIK JE GEZOND VERSTAND,
 • Marianne Eilander

  1 jaar geleden
  Liever de terrassen en horeca open op gepaste manier dan met zijn allen op een kluitje in park of event
 • jos zoet

  1 jaar geleden
  Ieder weldenkend mens is tegen versoepeling. Alleen die schreeuwen niet...
 • Hans Invernizzi

  1 jaar geleden
  Wat zou het toch fijn zijn als de zelfbenoemde teams van deskundigen, zoals dit Redteam, zich niet met het beleid bemoeiden. Er zitten al genoeg medici in het OMT en de Gezondheidsraad.