Volledig scherm
Club Weekend. © pr

Club Weekend kiest nu voor De Waagh

NIJMEGEN - Na drie edities in 2018 laat Club Weekend ook in 2019 weer van zich horen. Nadat de laatste aflevering in het Goffertstadion werd gehouden, kiezen de organisatoren van het dancefeest vrijdag 22 maart met De Waagh voor het eerst voor een locatie hartje Nijmegen. 

Behalve in de Goffert was Club Weekend het afgelopen jaar ook te gast bij Brebl op het Honigcomplex en aan het Lentse strand bij Grand Café Liz. Voor de volgende editie heeft het dance evenement voor dertigplussers toegang weten te krijgen tot wellicht het mooiste historische pand van Nijmegen. 

Vroeg pieken

Ook op die locatie wordt de beproefde opzet van de eerdere afleveringen in ere gehouden. Oftewel: op tijd beginnen, rond acht uur in de avond, vroeg pieken en ook weer op tijd om twee uur 's nachts eindigen. Alle feestgangers zijn zo in de gelegenheid de volgende ochtend weer fris het weekend in te gaan. Al staat het uiteraard een ieder vrij om na afloop van de avond de binnenstad nog in te duiken. 

De eerste Early Bird-tickets van 17 euro zijn inmiddels, tot 22 februari  op de website van Club Weekend verkrijgbaar. Ook VIP-tickets  zijn weer in de aanbieding. Deze kosten 250 euro voor zes personen en zijn inclusief twee flessen champagne en fingerfood.  

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement