Cor Langendoen
Volledig scherm
PREMIUM
Cor Langendoen © Privéfoto.

Cor ‘NS’ Langendoen (1947-2021) leefde voor anderen: ‘Alles valt altijd op te lossen’

Verleden LevenIedereen die hem gekend heeft, is het erover eens: Cor Langendoen was een fijn mens. Hij leefde om het andere mensen naar de zin te maken. Zijn vrouw en dochters behandelde hij als koningin en prinsessen. Hij kookte voor ze, nam ze mee uit, verwende ze en deed werkelijk alles voor ze. 

 1. File door omvergeblazen vrachtwagen op A50, ook op andere plaatsen schade en overlast door harde wind
  PREMIUM
  update | video

  File door omvergebla­zen vrachtwa­gen op A50, ook op andere plaatsen schade en overlast door harde wind

  ERLECOM/NIJMEGEN/MALDEN/VEENENDAAL - De harde wind heeft dinsdag voor veel schade gezorgd in de regio. Even voor 16.00 uur waaide een vrachtwagen om op de A50, daardoor ontstond een lange file. Automobilisten moesten rekening houden met een vertraging van anderhalf uur. Ook waaide er een grote tent bij de McDonald's in Oosterhout, bij Nijmegen, om. Ook heeft de storm gevolgen voor mensen die een coronatest zouden doen. Het testpaviljoen Arnhem-Nijmegen, de grootste testlocatie van de regio, is gesloten. Ook de vaccinatielocatie van de GGD in Malden is dicht, net als de coronateststraat in Veenendaal.
 2. Supervrijwilliger Wilbert, nu eindelijk een keer op de voorgrond
  PREMIUM
  De Nijmeegste

  Supervrij­wil­li­ger Wilbert, nu eindelijk een keer op de voorgrond

  In een serie interviews met bekende en onbekende inwoners die in Nijmegen geboren en getogen zijn, gaat De Gelderlander op zoek naar ‘De Nimweegste’. Vandaag deel 42: Wilbert Penninx (1952). Na een lange reeks van technische baantjes werd hij uiteindelijk leidinggevende bij de sociale werkvoorziening. ,,Ik ben niet handig, maar wel super sociaal en begeleid graag mensen, zeker kwetsbare mensen.”
 1. Ooievaarsnest slaat te pletter in Hoonhorst
  Play

  Ooievaars­nest slaat te pletter in Hoonhorst

 2. Zo beoordeelt Tom Meerman jullie zon-foto's voor de Fotoacademie
  Play

  Zo beoordeelt Tom Meerman jullie zon-fo­to's voor de Fotoacade­mie