Volledig scherm
Bon Jovi in 1987. Leadzanger John Francis Bongiovi met zonnebril. © Paul Natkin/Getty Images

De Bon Jovi lookalike-contest: stuur je foto in!

Stuur in en stemBon Jovi. De Amerikaanse rockband met frontman John Francis Bongiovi en zijn ooit zo kenmerkende en karakteristieke kapsel. 13 juni treden ze op in het Goffertpark in Nijmegen.

Menig fan had in de eighties en nineties een ‘Bon Jovi-kapsel’. Heb je nog een foto liggen uit die tijd waarbij je die coupe draagt? Of loop je er nog steeds zo bij? Stuur 'm in!

Geen foto? Geen nood, je kunt de inzendingen wel bekijken en op de beste lookalike stemmen. Zo zie je wie het meest op Jon Bon Jovi lijkt!

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Wat moet rechter met verwarde personen die gevaar opleveren doordat ze de gaskraan opendraaien
    PREMIUM

    Wat moet rechter met verwarde personen die gevaar opleveren doordat ze de gaskraan opendraai­en

    ARNHEM - Je denkt dat je rustig en veilig woont, en opeens moet je je huis uit vanwege een gaslucht en explosiegevaar. Het gebeurde afgelopen zomer in Nijmegen twee keer binnen vier dagen: aan de Gildekamp in Lindenholt op 8 juli 2019, en aan de Neerbosscheweg vlak bij het Goffertstation op 11 juli. Wat de geestelijke gezondheidszorg niet kan voorkomen, komt bij de rechter op het bord. En wat doet die ermee?