Frank van de Laak met zijn ‘Queen of the night’, een werk dat kunstenaar Frans Andriessen ooit speciaal voor Van de Laak maakte. Het werd door de brand aangetast. Inmiddels gerestaureerd hangt het weer aan de muur.
Volledig scherm
PREMIUM
Frank van de Laak met zijn ‘Queen of the night’, een werk dat kunstenaar Frans Andriessen ooit speciaal voor Van de Laak maakte. Het werd door de brand aangetast. Inmiddels gerestaureerd hangt het weer aan de muur. © Paul Rapp

De dader loopt nog vrij rond, maar dit oer-Nijmeegse café begint na de brand hoopvol aan een nieuwe tijd

NIJMEGEN - Zijn café stond in brand en de man die het aanstak, loopt nog vrij rond. Toch is Frank van de Laak van café 't Paleis weer hoopvol. Met dank aan een Amerikaanse komiek met een rode neus.

0 reacties

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”