Volledig scherm
PREMIUM
Bon Jovi, Phil Collins en Muse. Deze drie acts spelen de komende weken op de tot festivalterrein omgetoverde Goffertwei. © ANP

Drie megaconcerten op uniek festivalterrein De Goffert

NIJMEGEN - Het Goffertpark in Nijmegen vormt de komende weken opnieuw het decor voor een aantal megaconcerten. De komende drie weken staat er iedere donderdag een publiekstrekker op het tot festivalterrein omgetoverde park. Bon Jovi opent donderdag een rij van drie megaconcerten op de Goffertwei. Een week later is Phil Collins aan de beurt en op 27 juni sluit Muse de rij. 

Voor Bon Jovi wordt het na 1995 en 2006 de derde keer dat ze in het Goffertpark te gast zijn, maar daarmee zijn ze nog geen recordhouders. Guns N’ Roses verzorgde inmiddels vijf concerten op de Nijmeegse wei. Net als Bon Jovi speelden Coldplay, The Rolling Stones, Lenny Kravitz en Volbeat allemaal drie keer op de wei.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Wat moet rechter met verwarde personen die gevaar opleveren doordat ze de gaskraan opendraaien
    PREMIUM

    Wat moet rechter met verwarde personen die gevaar opleveren doordat ze de gaskraan opendraai­en

    ARNHEM - Je denkt dat je rustig en veilig woont, en opeens moet je je huis uit vanwege een gaslucht en explosiegevaar. Het gebeurde afgelopen zomer in Nijmegen twee keer binnen vier dagen: aan de Gildekamp in Lindenholt op 8 juli 2019, en aan de Neerbosscheweg vlak bij het Goffertstation op 11 juli. Wat de geestelijke gezondheidszorg niet kan voorkomen, komt bij de rechter op het bord. En wat doet die ermee?