Internist-intensivist Jeroen Verwiel geeft training aan anesthesiologen en anesthesiologisch verpleegkundigen zodat zij kunnen helpen op de Mobiele Intensive Care Unit (MICU); een ambulance speciaal ingericht om intensive-care-patiënten te vervoeren. Zij kunnen per direct worden ingezet.
Volledig scherm
PREMIUM
Internist-intensivist Jeroen Verwiel geeft training aan anesthesiologen en anesthesiologisch verpleegkundigen zodat zij kunnen helpen op de Mobiele Intensive Care Unit (MICU); een ambulance speciaal ingericht om intensive-care-patiënten te vervoeren. Zij kunnen per direct worden ingezet. © Eigen foto

Duizenden extra handjes voor Nijmeegse ziekenhuizen: ‘Om stil van te worden’

NIJMEGEN - Een reserveleger van ruim drieduizend mensen staat klaar om de Nijmeegse ziekenhuizen door de coronacrisis te helpen. En de aanmeldingen voor de flexpool die ze nu hard nodig hebben, blijven binnenkomen.

Zowel medewerkers als mensen van buiten hebben massaal gereageerd op de oproep van de ziekenhuizen om bij te springen. Bij het Radboudumc meldden zich tot gisteren 1245 collega’s. Daarnaast gaven 917 mensen van buiten aan te willen helpen.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement