Jacob en Tina.
Volledig scherm
PREMIUM
Jacob en Tina. © Foto: Bert Beelen

Dus Jacob (13) en zijn moeder mogen nu wél in Nederland blijven, maar hoe dan? ‘Heel wonderlijk’

Dolgelukkig waren ze, maar ook verbaasd. Jacob (13) en zijn moeder Tina uit Nijmegen kregen dinsdag te horen dat ze toch in Nederland mogen blijven. Dat nieuws kwam volkomen onverwacht. De Immigratie- en Naturalisatiedienst had na jarenlange procedures ineens een draai gemaakt. Hoe zit dat?

2 reacties

 • Adri Van Ommen

  3 weken geleden
  Beste Stoel, Ze heeft niet 'gerommeld'. Ze is via Armenië gevlucht en omdat dat een veilig land is, zouden ze daarnaar worden teruggestuurd. Ze zijn hier ingeburgerd en gedragen zich als goede burgers. Waarom zouden ze niet mogen blijven, behalve dan omdat het van 'de regeltjes' niet mag?
 • Stoel

  3 weken geleden
  veel sneller uitzetten, niet eerst een bestaan laten opbouwen hier, deze moeder heeft ook gerommeld met paspoorten puur en alleen om hier te geraken als ik zo de verhalen lees
 1. Lara (35) gromt en keft als ze bokst: 'Je leert je grenzen verkennen en er overheen gaan’
  PREMIUM
  Mijn hobby

  Lara (35) gromt en keft als ze bokst: 'Je leert je grenzen verkennen en er overheen gaan’

  Op haar 21ste begon Lara Guppertz uit Nijmegen (35) pas met boksen. „Ik was thuis altijd al een heel actief buitenkind. Ik hield van fietsen en paardrijden. Toen ik in Nijmegen diëtetiek ging studeren, kon ik mijn energie niet kwijt, totdat ik op het universitair sportcentrum een proefcursus boksen kon volgen. Ik was meteen helemaal enthousiast. Ik stapte al snel over naar boksclub NABA, waar ik twee trainers van hoog niveau trof: Willy van Haaren, oud Nederlands kampioen zwaargewicht en Orhan Özturk, dertienvoudig Nederlands kampioen in het weltergewicht.”
 1. Bijen worden getraind om corona op te sporen
  Play

  Bijen worden getraind om corona op te sporen

 2. 'Het is luguber!' Buurt geschokt na vondst afgehakte hondenpootjes
  Play

  'Het is luguber!' Buurt geschokt na vondst afgehakte hondenpoot­jes