Eva heeft geen armen en benen en wil een baby, maar kan ze die zorg aan?

VideoEva Eikhout heeft een kinderwens. Die hoeft niet morgen vervuld, maar wel snel. De BNNVara-presentatrice met een baby, dat zal niet iedereen een goed idee vinden.

Iedereen laat zijn baby vallen, in gedachten. Of knijpt alle lucht uit de spartelende kleine om te voorkomen dat hij valt. Dat zorgen voor een kwetsbare baby snel went, snapt Eva Eikhout (23) uit Nijmegen best. De BNNVara-presentatrice heeft een andere goede reden om zich af te vragen: ik met een baby, kan dat wel?

Eikhout mist een deel van haar armen en benen. Die aangeboren handicap serveert ze zo nu en dan geestig uit op de BNNVara Academy, waar ze sinds vorig jaar een opleiding presenteren volgt. Voor het YouTube-kanaal van de academy maakt ze regelmatig items voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar. Zo laat ze in een filmpje zien hoe hoog haar pijngrens is door in een ijsbad te gaan zitten en toont ze hoe ze het in het dagelijks leven redt zonder armen en benen.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Wat moet rechter met verwarde personen die gevaar opleveren doordat ze de gaskraan opendraaien
    PREMIUM

    Wat moet rechter met verwarde personen die gevaar opleveren doordat ze de gaskraan opendraai­en

    ARNHEM - Je denkt dat je rustig en veilig woont, en opeens moet je je huis uit vanwege een gaslucht en explosiegevaar. Het gebeurde afgelopen zomer in Nijmegen twee keer binnen vier dagen: aan de Gildekamp in Lindenholt op 8 juli 2019, en aan de Neerbosscheweg vlak bij het Goffertstation op 11 juli. Wat de geestelijke gezondheidszorg niet kan voorkomen, komt bij de rechter op het bord. En wat doet die ermee?