Volledig scherm
Famke Louise: te laat. © De Gelderlander

Famke Louise half uur te laat op Matrixx at the Park

NIJMEGEN - Famke Louise is zaterdagavond bijna een half uur te laat begonnen aan haar optreden op Matrixx at the Park. Het optreden van de populaire zangeres en vlogger stond om 22.00 uur gepland, maar ze kwam pas tegen 22.30 uur het podium op.

,,Ik weet ook niet waar ze blijft. Ze zal toch zo wel komen?’’, klinkt het al rond 22.15 uur. Een kwartier later komt ze dan eindelijk het podium op.

Ook bezoeker Lotte Ingenpas vroeg zich eerder op de avond al af waar ze blijft. ,,Ik kom niet speciaal voor haar, dat niet. Maar ze is wel supergoed. Ze maakt goede muziek.’’

Dat Ingenpas niet de enige is die er zo over denkt is duidelijk. De zangeres is ontzettend populair, blijkt wel uit de massale toestroom. Het is razend druk in het park en fans gaan massaal uit hun dak als ze eenmaal het podium op komt. Dat ze te laat kwam, lijkt de meeste feestgangers dan ook niet te deren.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement