Een fietser en een personenauto zijn gisteren op de kruising Oranjesingel met de Sint Canisiussingel op elkaar gebotst. De fietser raakte daarbij gewond.
Volledig scherm
Een fietser en een personenauto zijn gisteren op de kruising Oranjesingel met de Sint Canisiussingel op elkaar gebotst. De fietser raakte daarbij gewond. © John Beckmann / Persbureau Heitink

Fietser botst in centrum Nijmegen op personenauto en raakt gewond

NIJMEGEN - Een fietser en een personenauto zijn gisteravond om 23.10 uur tegen elkaar gebotst op de kruising van de Oranjesingel met de Sint Canisiussingel. Wat de oorzaak is van het ongeval - of er bijvoorbeeld iemand door rood reed - is niet duidelijk.

  1. Bruls en NEC in de clinch: ‘Inhoudelijk terecht, maar felle toon werkt averechts’
    PREMIUM
    1

    Bruls en NEC in de clinch: ‘Inhoude­lijk terecht, maar felle toon werkt averechts’

    NIJMEGEN - De Nijmeegse burgemeester Hubert Bruls oordeelde woensdagavond tijdens de gemeenteraadsvergadering ongekend hard over de Nijmeegse voetbalclub NEC. Na een ‘stevig en constructief gesprek’ op donderdagavond lijken burgemeester en club inmiddels weer dichter tot elkaar te zijn gekomen. Dat was nodig, want de straffe taal van Bruls had de verhoudingen op scherp gezet. Was de kritiek van Bruls terecht?