Een massa mensen op de been tijdens de laatste editie van de Zevenheuvelenloop. Op 21 november zullen de wegen rond Nijmegen weer volstromen met hardlopers. Zij hoeven geen coronatoegangsbewijs te kunnen tonen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een massa mensen op de been tijdens de laatste editie van de Zevenheuvelenloop. Op 21 november zullen de wegen rond Nijmegen weer volstromen met hardlopers. Zij hoeven geen coronatoegangsbewijs te kunnen tonen. © Gerard Verschooten

Géén coronapas nodig voor duizenden sporters en toeschouwers bij Zevenheuvelenloop

NIJMEGEN/GROESBEEK - Een dampende start- en finishstraat, volop publiek en duizenden lopers. De na-corona-editie van de Zevenheuvelenloop belooft er een als vanouds te worden. Opvallend: toeschouwers en lopers hebben niet eens een coronatoegangsbewijs nodig. 

0 reacties

  1. Rechtse katholieken starten petitie tegen film Benedetta: 'Stop beledigen van Onze Lieve Vrouw’
    PREMIUM

    Rechtse katholie­ken starten petitie tegen film Benedetta: 'Stop beledigen van Onze Lieve Vrouw’

    VEENENDAAL - Civitas Christiana, de radicaal-rechtse katholieke stichting die onder meer strijdt tegen abortus, hekelt de film Benedettta van Paul Verhoeven. 'Hier is sprake van blasfemie', zegt Hugo Bos, de directeur van de stichting Civitas Christiana, die eerder dit jaar van Heilig Landstichting bij Nijmegen naar Veenendaal verhuisde. Bos is een petitie gestart waarin bioscoopketen Pathé opgeroepen wordt de film niet meer te vertonen.