Gevonden lichaam is van vermiste Marga Peperkamp (60) uit Nijmegen

video/updateNIJMEGEN - Op de Nijmeegse begraafplaats Vredehof aan de Weg door Jonkerbos is zondag aan het eind van de ochtend het stoffelijk overschot van de vermiste Marga Peperkamp (60) uit Nijmegen gevonden. De politie zegt dat er geen sprake is van een misdrijf.

Onder meer de forensische opsporingsdienst kwam ter plaatse om onderzoek te doen. De familie van Peperkamp is op de hoogte gebracht van de vondst van het lichaam. 

Het lichaam werd gevonden door de vrijwilligers van Stichting Reddingshonden RHWW uit Duiven. Ze waren zondag opnieuw gaan zoeken naar de vermiste Marga, die sinds nieuwjaarsdag vermist wordt. Met zes vrijwilligers en vier reddingshonden gingen zij zondag zoeken. Het gebied dat uitgekamd werd, was dit keer iets uitgebreider dan bij de eerdere zoekacties. Het lichaam werd tijdens deze zoekactie gevonden in de buurt van enkele bomen op de begraafplaats. 

Marga verliet op nieuwjaarsdag in overspannen toestand haar woning in de Jadestraat in Nijmegen. Sindsdien ontbrak van haar elk spoor. Meerdere zoekacties zijn deze week op touw gezet, onder meer langs het Maaswaalkanaal, in de hoop de vermiste vrouw te vinden. Deze zoekacties leverden tot vandaag weinig op. Wel werd tijdens het zoeken donderdagmiddag een schoen gevonden, geklemd tussen basaltblokken naast het kanaal.

Volledig scherm
© Luuk Merkus/Persbureau Heitink
Volledig scherm
Op de Nijmeegse begraafplaats Vredehof is zondag aan het eind van de ochtend een stoffelijk overschot aangetroffen. © Paul Rapp
Volledig scherm
© Luuk Merkus/Persbureau Heitink
De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement