Het hondje (inzet) werd uit de auto gehaald door omstanders. Hierbij werden drie autoruiten ingeslagen bij het geparkeerde voertuig aan de 70e straat in de Meijhorst in Nijmegen.
Volledig scherm
Het hondje (inzet) werd uit de auto gehaald door omstanders. Hierbij werden drie autoruiten ingeslagen bij het geparkeerde voertuig aan de 70e straat in de Meijhorst in Nijmegen. © Persbureau Heitink

Hondje uit rokende auto gered: omstanders slaan autoruiten in, eigenaar BMW boos

Omstanders hebben een klein hondje uit een rokende auto gehaald. Daar was de eigenaar van de auto niet blij mee. 

45 reacties

 • Marcel Schutt

  2 maanden geleden
  Goed gedaan hoor ,,volgende keer alle ramen inslaan je laat geen hond in de Auto.
 • Herman Bredewout

  2 maanden geleden
  Ik heb geen huisdieren maar tegenwoordig heb je aut’s die gewoon de airco aan hebben waardoor het niet warm is in de auto. 3 ramen intikken is belachelijk, dat lijkt meer op vandalisme dan op een hond redden. Zo van we zullen de eigenaar wel even een lesje leren, 1 ruit oke,
 • Kevin de Bie

  2 maanden geleden
  Ruiten meervoud? En de politie vind dat goed? Toch wel bijzonder. Kan me niet aan de indruk ontrekken dat mensen iets te graag raampjes intikken en daar een schouderklopje voor willen. Als je nodeloos schade gaat zitten maken blijft dat toch gewoon ook gewoon vandalisme ergens een keer.
 • patrick steylaerts

  2 maanden geleden
  Als ik dit zie gaat zelfs zijn voorruit er aan. Maakt me geen hol uit wat hij er van vind !!!
 • D Pit

  2 maanden geleden
  Meer dan 1 ruit lijkt wat overdreven, verder is het standaard een goed idee om bij de huidige weersomstandigheden een ruit in te slaan bij auto's waarvan eigenaren stom/eigenwijs/sadistisch genoeg zijn om een huisdier in achter te laten. Een huisdier hoort bij dit weer niet in een stilstaande auto zonder extra maatregelen. Begrijp je dergelijke dingen niet, neem dan geen huisdier en ga naar de dierentuin. Dat is beter voor iedereen.