De auto van koning Willem-Alexander kwam weer aan bij paleis Huis ten Bosch na de extreem korte vakantie in Griekenland.
Volledig scherm
PREMIUM
De auto van koning Willem-Alexander kwam weer aan bij paleis Huis ten Bosch na de extreem korte vakantie in Griekenland. © ANP

Is de koning wereldvreemd door tripje naar Griekenland? ‘Het was gewoon dom’

Dat koning Willem-Alexander in de coronacrisis beter niet op vliegvakantie had kunnen gaan, zijn de Nijmeegse hoogleraar Peter Bovend’Eert en de Burense Oranjedeskundige Jan Hogendoorn het helemaal eens. Maar verder niet.   

 1. Koning Willem-Alexander breekt vakantie Griekenland af na ophef, Rutte wist van vliegreis
  Poll

  Koning Wil­lem-Alexan­der breekt vakantie Grieken­land af na ophef, Rutte wist van vliegreis

  Koning Willem-Alexander en koningin Máxima breken hun vakantie in Griekenland af. Ze laten dat weten via de Rijksvoorlichtingsdienst. ,,We zullen onze vakantie afbreken. We zien de reacties van mensen op berichten in de media. En die zijn heftig, en die raken ons.” Premier Rutte was op de hoogte van de vakantiereis. ,,De minister-president is te allen tijde ministerieel verantwoordelijk”, laat een woordvoerder weten.
 2. Prinsessen Amalia en Alexia vanavond pas terug uit Griekenland: ‘Niet genoeg tickets voor hele gezin’
  update

  Prinsessen Amalia en Alexia vanavond pas terug uit Grieken­land: ‘Niet genoeg tickets voor hele gezin’

  Prinses Amalia (16) en prinses Alexia (15) zijn vanavond rond 20.30 uur thuisgekomen. De oudste dochters van koning Willem-Alexander en koningin Máxima arriveerden per auto bij paleis Huis ten Bosch. Anders dan hun vader zaterdag droegen beiden een mondkapje. De prinsessen moesten langer in Griekenland blijven omdat er niet genoeg vliegtickets waren voor het hele gezin, bevestigde een woordvoerder van de Rijksvoorlichtingsdienst aan deze site.
 1. Trump zal Witte Huis verlaten als hij verliest
  Play

  Trump zal Witte Huis verlaten als hij verliest

 2. Is die Black Friday-aanbieding wel écht een koopje?
  Play

  Is die Black Fri­day-aanbieding wel écht een koopje?

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement