Volledig scherm
PREMIUM
Paul te Kiefte wijst op de deuk in de dak van zijn auto na een wasbeurt in de wasbeer. © Bert Beelen

‘Je rijdt de carwash in en komt er met 1800 euro schade uit’

NIJMEGEN - Paul te Kiefte uit Bemmel klaagde de Total Carwash in Oosterhout aan: na een wasbeurt begin juni zat er een deuk in het dak van zijn auto. Schade: zo'n 1800 euro. Aanvankelijk wees Total zijn claim af. Tot deze week.

Quote

Ik moest aantonen dat de schade is ontstaan in de wasstraat

Op zondagavond 2 juni reed Paul te Kiefte zijn auto de carwash in van Oosterhout. Ergens halverwege hoorde hij een harde klap. Toen hij naar huis reed, bekroop hem een onbehaaglijk gevoel. Bij thuiskomst zag hij dat het dak flink ingedeukt was. ,,Ik ben meteen teruggereden om te melden. Misschien is de installatie verkeerd afgesteld, of verouderd. Maar volgens de medewerker was er niks aan de hand met de wasinstallatie. Hij reageerde nogal laconiek en gaf me meteen een schadeformulier. Die liggen kennelijk standaard klaar.”

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Nijmeegse kleptomaan krijgt ‘allerlaatste kans’ om dwang te bedwingen
    PREMIUM
    Bij de politierechter

    Nijmeegse kleptomaan krijgt ‘allerlaat­ste kans’ om dwang te bedwingen

    Meneer S. (53) komt zuchtend binnen. Hij spreekt met verslagen stem en buigt regelmatig het hoofd want liever zou hij onzichtbaar zijn. Het enige frivole aan hem is de modieuze zonnebril op zijn haardos, maar verder zit er een man die zich diep schaamt na de zoveelste miskleun. En dat is steeds dezelfde: winkeldiefstal. Dit keer pikte hij op 8 september bij Albert Heijn in de wijk Meijhorst een paar handdoeken.