De klas zoekt een woning voor gevluchte klasgenoot Mebriht (geel t-shirt). Op de voorgrond docent Elvira Castany Padros.
Volledig scherm
PREMIUM
De klas zoekt een woning voor gevluchte klasgenoot Mebriht (geel t-shirt). Op de voorgrond docent Elvira Castany Padros. © Paul Rapp

Klas in actie om woning voor gevluchte Mebriht te vinden: ‘Ze verdient dit gewoon’

NIJMEGEN – ‘Hallo, onze klas is op zoek naar een woning voor ons klasgenootje Mebriht’. Het is de eerste zin van een Facebook-oproep op de pagina ‘Huren in Nijmegen’. Volgens docent Elvira Castany Padros is het niks geks voor deze klas. ,,Deze mensen zijn net een familie. Ik heb in de 21 jaar dat ik in het onderwijs werk nooit zoiets gezien.”

0 reacties

 1. Man die huis in brand stak in Nijmegen is nog voortvluchtig: politie schakelt landelijke tv in

  Man die huis in brand stak in Nijmegen is nog voortvluch­tig: politie schakelt landelijke tv in

  NIJMEGEN - Er hadden doden kunnen vallen bij de nachtelijke brandstichting in een woning aan de Uiverplaats in Nijmegen op 17 januari. De bewoners, moeder en twee kinderen, schrokken net op tijd wakker en konden zichzelf redden maar het huis raakte zwaar beschadigd. Ondanks stevige pogingen van de politie om de dader te achterhalen - er zijn ook videobeelden van de brandstichting - is er nog geen verdachte opgepakt. Daarom schakelt de politie Opsporing Verzocht in.
 1. Israël bombardeert huis Hamas-leider
  Play

  Israël bombar­deert huis Ha­mas-lei­der

 2. Verdwaalde ree gered in Zwolse woonwijk Assendorp
  Play

  Verdwaalde ree gered in Zwolse woonwijk Assendorp