Het voormalige V&D-pand aan de Grote Markt in Nijmegen, waarin nu Jumbo City, La Place, Decathlon en TK Maxx gevestigd zijn. Het plan is om een deel van het immense complex te slopen en er naast winkels en kantoren ook woningen te realiseren.
Volledig scherm
PREMIUM
Het voormalige V&D-pand aan de Grote Markt in Nijmegen, waarin nu Jumbo City, La Place, Decathlon en TK Maxx gevestigd zijn. Het plan is om een deel van het immense complex te slopen en er naast winkels en kantoren ook woningen te realiseren. © Paul Rapp

Maandenlange lockdown, toch staan er weinig winkels leeg: meer panden worden woonhuis

NIJMEGEN/ ARNHEM - Maandenlang moesten ondernemers de winkeldeuren dichthouden, maar ondanks de lockdown staan er maar weinig winkels leeg. 

0 reacties

  1. Kringloopmagazijn Het Goed puilt uit, Groesbeek begonnen aan inhaalslag: ‘Kom je spullen brengen’
    PREMIUM

    Kringloop­ma­ga­zijn Het Goed puilt uit, Groesbeek begonnen aan inhaalslag: ‘Kom je spullen brengen’

    NIJMEGEN / WIJCHEN / GROESBEEK - De magazijnen met opgeslagen tweedehands spullen van kringloopwinkel Het Goed barsten zowat uit hun voegen. De winkel met vestigingen in Nijmegen en door heel Nederland was tijdens de lockdown gesloten. ,,Maar we zijn wel doorgegaan met het innemen van herbruikbare spullen. De magazijnen zitten goed vol, kun je zeggen”, laat een woordvoerder van Het Goed weten.