Man (21) gewond door steekincident op parkeerplaats in Nijmegen

videoNIJMEGEN - Een man (21) is in de nacht van vrijdag op zaterdag gewond geraakt door een steekincident in Nijmegen. Het incident gebeurde aan de Van Rosenburgweg, op een parkeerplaats bij de Praxis en het voormalige PostNL-gebouw. 

Het slachtoffer werd door een andere man gestoken met een steekvoorwerp. Mogelijk zou daar een ruzie aan zijn vooraf gegaan, laat een woordvoerder van de politie weten. De 21-jarige werd op de grond voor een auto gevonden door de politie. Hij is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. 

Het incident gebeurde rond 00.50 uur. De omgeving werd afgezet. Agenten verleenden eerste hulp aan het slachtoffer, ook is er sporenonderzoek gedaan door de politie. Verschillende getuigen zijn gehoord. Over de aanleiding van het incident, is niets bekend. Vooralsnog kan de politie geen verdere informatie verstrekken hierover. 

De Van Rosenburgweg werd met linten afgezet vanwege het steekincident.
Volledig scherm
De Van Rosenburgweg werd met linten afgezet vanwege het steekincident. © Waldie Rutten/112 Nieuwsgroep
  1. Keiharde kritiek op corona-aanpak: ‘Ze hebben alleen doden en ic-bedden geteld, alsof dat het enige is dat er toe doet’
    PREMIUM
    interview

    Keiharde kritiek op corona-aan­pak: ‘Ze hebben alleen doden en ic-bedden geteld, alsof dat het enige is dat er toe doet’

    NIJMEGEN - Gezondheidsminister Hugo de Jonge beticht hij van het ‘wekken van verkeerde verwachtingen’, virologen van ‘onbescheidenheid’. ,,Ze hebben alleen doden en ic-bedden geteld. Alsof dat het enige is dat er toe doet.’’ Hoogleraar ouderengeneeskunde Marcel Olde Rikkert kraakt harde noten over hoe Nederland tot nu toe is omgegaan met het virus, zijn ouderen, en met de jongere generaties.