Man (43) hard op hoofd geslagen en beroofd van horloge en telefoon

NIJMEGEN - Een 43-jarige man is zaterdagavond laat beroofd van zijn horloge en telefoon op de Ploegstraat in Nijmegen. Hij werd daarvoor met een hard voorwerp op zijn hoofd geslagen en raakte gewond.

De man liep rond 23.30 uur over de Goffertweg toen er door meerdere mensen vanuit een kleine blauwe auto iets naar hem werd geroepen. Op de Ploegstraat zou het tot een handgemeen zijn gekomen en werd de man beroofd.

Getuigen en buurtbewoners hebben het slachtoffer opgevangen en de politie gebeld. De daders zijn niet gevonden.

De politie is nog op zoek naar een jongen met kort, stekelig haar en een donkerblauw t-shirt met een print van het merk Diesel. Hij zou bij het slachtoffer hebben gestaan en rende weg toen buurtbewoners hem aanspraken. Niet bekend is of hij iets met de beroving te maken heeft.

Volledig scherm
© Mariska Hofman/DG
De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Yannieck (7) fietst in zijn wijk al bijna 5000 euro bij elkaar voor NEC,  Boekhoorn doneert ook
    PREMIUM
    video

    Yannieck (7) fietst in zijn wijk al bijna 5000 euro bij elkaar voor NEC, Boekhoorn doneert ook

    NIJMEGEN De belangrijkste investeerders van NEC, Marcel Boekhoorn, Jack Bongers en Harold en Jos Bons - ook wel de vier ‘B's’ genoemd - omarmen de actie van de 7-jarige Nijmegenaar Yannieck Bleumink. Ze doneren samen 1000 euro. Het zoontje van oer-NEC’er René Bleumink (beter bekend als ‘Bleum’) fietste op eerste pinksterdag honderd rondjes van 580 meter door de Nijmeegse wijk Hatert om geld in te zamelen voor NEC.