Volledig scherm
De mannen met tassen vol merkkleding die door de politie zijn opgepakt op het centraal station van Nijmegen. © Politie

Mannen met tassen vol merkkleding aangehouden op station Nijmegen

NIJMEGEN - Op het station van Nijmegen zijn gisteravond drie mannen aangehouden. Zij waren in het bezit van tassen vol dure merkkleding, maar konden de herkomst ervan niet verklaren. De mannen worden verdacht van heling.

De politie snelde in eerste instantie naar het station nadat er een melding van diefstal in een trein binnenkwam. Er zou een telefoon zijn gestolen. Eenmaal ter plaatse bleek dat er al drie verdachten staande waren gehouden. 

De gestolen telefoon werd niet aangetroffen, wel bleken de mannen in het bezit van tassen vol dure merkkleding. Toen het drietal niet kon vertellen waar ze de kleding hadden gekocht, besloten agenten ze mee te nemen op verdenking van heling. De verdachten worden woensdag verhoord door de recherche. 

  1. Eerste P-plaatsen voor bakfietsen op Hertogplein als proefproject: ‘Ik wil niet dat klanten een bon krijgen’

    Eerste P-plaat­sen voor bakfietsen op Hertog­plein als proefpro­ject: ‘Ik wil niet dat klanten een bon krijgen’

    NIJMEGEN - Op het brede trottoir van het Hertogplein in Nijmegen zijn drie speciale parkeerplaatsen voor bakfietsen ingericht. In opdracht van de gemeente zijn op de stoep voor speelgoedwinkel De Regenboog vakken gemarkeerd met een bakfietssymbool. Zo kunnen bakfietsbestuurders - onder anderen klanten van de speelgoedshop - hun voertuig kwijt terwijl ze even snel een boodschap doen.