De Vasim blijft leeg tijdens het laatste novemberweekend. Om tóch nog een beetje bij Herfstdrift te zijn, verkoopt de organisatie online twee soorten Drift Herfstsjaals. Zo blijven de festivalgangers tijdens de Drift-loze dagen toch lekker warm.
Volledig scherm
PREMIUM
De Vasim blijft leeg tijdens het laatste novemberweekend. Om tóch nog een beetje bij Herfstdrift te zijn, verkoopt de organisatie online twee soorten Drift Herfstsjaals. Zo blijven de festivalgangers tijdens de Drift-loze dagen toch lekker warm. © Elske Nissen

Met opgeheven hoofd, festival Drift gaat niet door maar geeft niet op: ‘Onze bezoekers zijn trouw’

Drift om te dansen. De slogan ademt het doel van het festival: dansen. Dat door de verscherpte coronamaatregelen Herfstdrift dit weekend last-minute afgeblazen moest worden, steekt bij de organisatie. Een relaas van Mauke Rodermond, creatief manager van Drift.

0 reacties

  1. Kringloopmagazijn Het Goed puilt uit, Groesbeek begonnen aan inhaalslag: ‘Kom je spullen brengen’
    PREMIUM

    Kringloop­ma­ga­zijn Het Goed puilt uit, Groesbeek begonnen aan inhaalslag: ‘Kom je spullen brengen’

    NIJMEGEN / WIJCHEN / GROESBEEK - De magazijnen met opgeslagen tweedehands spullen van kringloopwinkel Het Goed barsten zowat uit hun voegen. De winkel met vestigingen in Nijmegen en door heel Nederland was tijdens de lockdown gesloten. ,,Maar we zijn wel doorgegaan met het innemen van herbruikbare spullen. De magazijnen zitten goed vol, kun je zeggen”, laat een woordvoerder van Het Goed weten.