Moeder brak de arm van haar dochter.
Volledig scherm
PREMIUM
Moeder brak de arm van haar dochter. © Thinkstock

Moeder (56) brak arm van dochter, sloeg haar met pollepel en trok dreadlocks uit hoofd: toch hoeft ze cel niet in

NIJMEGEN - Vijf jaar lang mishandelde een 56-jarige vrouw uit Nijmegen haar dochter, maar toch hoeft ze de cel niet in. Bij de politierechter in Arnhem kwam ze weg met een geheel voorwaardelijke celstraf van acht maanden, plus verplicht reclasseringstoezicht en een verplichte behandeling.

5 reacties

 • Graaf

  2 weken geleden
  De moeder krijgt nu slachtofferhulp in de vorm van een voorwaardelijke celstraf. Want ze heeft de ziekte van Lyme en komt rond van een bijstandsuitkering. Wat een rechterlijke dwaling, niet te geloven. En het échte slachtoffer? Die heeft een levenslang trauma.....
 • J Kruize

  2 weken geleden
  Ziekte vam lyme. Haha. Wat een smoes.
 • T blankhorst

  2 weken geleden
  Heb net verslag gelezen over mishandeling in Balkbrug met blijvend oogletsel. Dader komt er met taakstraf vanaf. Het gaat lekker met straffen in Nederland.
 • Marianne Klaasen

  3 weken geleden
  Als je je eigen kind zo mishandelt, ben je toch echt heel gestoord. Misselijkmakend om te lezen. Arm kind. Deze vrouw hoort opgesloten te zitten en niet meer los te komen. De ziekte van Lyme heeft hier niets mee te maken. Hoe kan een rechter zo'n dwaling maken? Daders worden onderhand slachtoffers. Het resultaat van de ja maar cultuur, die al jaren in Nederland heerst. Overal een excuus voor verzinnen. Voor dit soort misdaden bestaat geen enkel excuus.
 • Erik Ploeg

  3 weken geleden
  Ziekte van Lyme is op geen enkele manier een verklaring voor dit - haast misdadige - gedrag tegen een jong kind. Een gevangenisstraf gevolgd door TBS lijkt een logischer en passender straf in deze…