Zo zag het straatbeeld er tot voor kort nog uit.
Volledig scherm
PREMIUM
Zo zag het straatbeeld er tot voor kort nog uit. © ANP

Mondkapjesplicht snel weer invoeren, RedTeam: 'bittere noodzaak‘

Nederland moet zo snel mogelijk het dragen van de mondkapjes in binnenruimtes weer verplicht stellen. Met de huidige sterk oplopende coronacijfers is het nodig om een aantal basismaatregelen weer terug in te voeren, omdat anders de ziekenhuizen het mogelijk niet meer aankunnen.

13 reacties

 • Jan Willemsen

  1 jaar geleden
  Ik ben geprikt en geen lap meer. Betaal gewoon de boete
 • Han Krol

  1 jaar geleden
  Nu wordt het RedTeam natuurlijk weer uitgenodigd bij Jinek, Op1 etc. om hun bezwaren weer te kunnen uiten tegen de huidige maatregelen. Die mondkapjes plicht en avondklok heeft echt niet geholpen. De besmettingen stegen en stegen maar. Maar ja, wie het hardst schreeuwt, krijgt het meest de aandacht. Ik wil dat mond vod niet meer. Ik heb mijn prikken gehad. Klaar.
 • Ron D Brandsma

  1 jaar geleden
  Nooit van mijn leven ga ik ooit weer een mondkapje dragen. Als een ziekenhuis in de problemen komt omdat er 5 patiënten bijkomen gaan mondkapjes daar weinig aan veranderen. Als de media ons niet constant bombarderen met de absurde idiote gedachte dat de hele bevolking constant in levensgevaar is, dan is er niets meer aan de hand. Als je jong en gezond bent heb je niets te vrezen. Ja er gaan ook jonge mensen dood, maar dat gebeurt ook met de griep, het komt alleen niet 37x per uur op tv en radio.
 • jos zoet

  1 jaar geleden
  Al maanden loopt de regering achter de feiten aan en weigert vaxlozen aan te pakken. En nu weer mondkapjes ? Ik dacht het niet!
 • Emielje de Aarder

  1 jaar geleden
  Ja want die mondkapjes werker ook zo fantastisch. Het enige effect wat het heeft gehad is, dat ik nu veel heftiger verkouden ben dan voor de mondkapjes.