Volledig scherm
PREMIUM
De Nijmeegse rockband Navarone doet mee aan The Voice of Holland. © Paul Rapp

Navarone in The Voice: 'We hebben niks te verliezen’

NIJMEGEN - Het is alweer twee maanden geleden dat de Nijmeegse rockband Navarone hun nieuwe avontuur bij The Voice of Holland aan ging. Vanavond gaan de bandleden op tv de strijd aan tegen een van de andere kandidaat en zien we hoe ze het er vanaf brengen.

Gaat het avontuur van Navarone vanavond verder bij The Voice of is het afgelopen? Het maakt ze niet uit, zegt gitarist Kees Lewiszong (31). In de tussentijd hebben de heren niet stil gezeten: hun nieuwe album Salvo ligt alweer een tijdje in de schappen en hun releaseshow in Doornroosje was stijf uitverkocht. Tijd om de balans op te maken met Lewiszong en vooruit te blikken op de strijd van vanavond.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Omstreden poster Grijze Wolven weg uit ‘Turks stemlokaal’ in Nijmegen: ‘Puur toeval’
    PREMIUM

    Omstreden poster Grijze Wolven weg uit ‘Turks stemlokaal’ in Nijmegen: ‘Puur toeval’

    NIJMEGEN - Het portret van Alparslan Türkeş, voormalig leider van de Turks-nationalistische beweging de Grijze Wolven, hangt niet meer in het stembureau aan de Nijmeegse Citroenvlinderstraat. Dat zegt Serkan Gedik, voorzitter van het Turks Cultureel Centrum, het gebouw waarin het stemlokaal zich bevindt. Een toevallige samenloop van omstandigheden die niets te maken heeft met de verkiezingen voor de Provinciale Staten, benadrukt Gedik: ,,We hebben de ruimte onlangs opnieuw geverfd.”