Volledig scherm
PREMIUM
Nijmegen 1609- Nieuwe boarding shorttrackers NSV in het Triavium /HG © Erik van 't Hullenaar

Nieuwe boarding moet Sjinkie Knegts van de toekomst naar Triavium halen

NIJMEGEN - Nijmegen heeft de ambitie grote internationale shorttracktoernooien te huisvesten. Een investering van 40.000 euro in nieuwe valkussens moet helpen om de Sjinkie Knegts van de toekomst naar Triavium te lokken. Deze week neemt de Nijmeegse Schaatsvereniging (NSV) de boarding in gebruik.

Door de aanschaf van verbeterde valkussens voldoet Triavium weer aan de aangescherpte eisen die de internationale schaatsbond ISU stelt aan de organisatie van wedstrijden. 

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Wat moet rechter met verwarde personen die gevaar opleveren doordat ze de gaskraan opendraaien
    PREMIUM

    Wat moet rechter met verwarde personen die gevaar opleveren doordat ze de gaskraan opendraai­en

    ARNHEM - Je denkt dat je rustig en veilig woont, en opeens moet je je huis uit vanwege een gaslucht en explosiegevaar. Het gebeurde afgelopen zomer in Nijmegen twee keer binnen vier dagen: aan de Gildekamp in Lindenholt op 8 juli 2019, en aan de Neerbosscheweg vlak bij het Goffertstation op 11 juli. Wat de geestelijke gezondheidszorg niet kan voorkomen, komt bij de rechter op het bord. En wat doet die ermee?