Tim olde Hartman is zowel huisarts als onderzoeker. Die combinatie vindt hij belangrijk. Symbolisch hangt daarom een schilderij van de Nijmeegse Waalbrug aan de muur in zijn spreekkamer. ,,Daar rijd ik altijd overheen tussen het Radboudumc en de huisartsenpost in Oosterhout. Dit schilderij is de perfecte metafoor voor de brug die ik sla tussen theorie en praktijk.”
Volledig scherm
PREMIUM
Tim olde Hartman is zowel huisarts als onderzoeker. Die combinatie vindt hij belangrijk. Symbolisch hangt daarom een schilderij van de Nijmeegse Waalbrug aan de muur in zijn spreekkamer. ,,Daar rijd ik altijd overheen tussen het Radboudumc en de huisartsenpost in Oosterhout. Dit schilderij is de perfecte metafoor voor de brug die ik sla tussen theorie en praktijk.” © Paul Rapp

Nijmeegse huisarts deed baanbrekend onderzoek naar long covid: ‘Belangrijk dat we puzzel ontrafelen’

NIJMEGEN - De Nijmeegse huisarts en onderzoeker Tim olde Hartman was betrokken bij baanbrekend onderzoek van het UMC Groningen en Radboudumc naar long covid. In zijn eigen praktijk kan hij de conclusies toepassen. ,,Het laat zich op dit moment nog niet goed voorspellen wie risico loopt.”

0 reacties