Casper Verheijen was een Nijmeegse topskater. Hij overleed op 29-jarige leeftijd, begin 2022, na een steekincident in Amsterdam.
Volledig scherm
PREMIUM
Casper Verheijen was een Nijmeegse topskater. Hij overleed op 29-jarige leeftijd, begin 2022, na een steekincident in Amsterdam. © Joris van Gennip | Vïnïx Vlemmïx

Ouders verbijsterd door vrijspraak tiener die Casper (29) neerstak: ‘Lijkt wel vrijbrief om mes te gebruiken’

Hij had een mes op zak en gebruikte dat bij een straatruzie om Casper Verheijen (29) neer te steken. Een jongen van 15 blijkt schuldig aan de dood van de oud-topskater uit Nijmegen. Toch hoeft hij de cel niet in. Tot onbegrip van Caspers ouders. ,,Je mag hier dus ongestraft iemand doodsteken.”

1 reactie

 • C. Lenten

  2 maanden geleden
  Verhaal is in ieder geval uitstekend cursusmateriaal "Hoe ruim ik iemand uit de weg zonder straf te krijgen" De combi kind en noodweer blijkt uiterst succesvol.
 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.