De ovatonde tussen Nijmegen en Ressen. Rechts het transferium waar forensen van de auto kunnen overstappen op de pendelbus naar de stad.
Volledig scherm
PREMIUM
De ovatonde tussen Nijmegen en Ressen. Rechts het transferium waar forensen van de auto kunnen overstappen op de pendelbus naar de stad. © Erik van 't Hullenaar

Parkeerplaatsen verdwijnen uit centrum: ‘Zorg voor meer transferia’

NIJMEGEN - Haal niet zomaar parkeerplaatsen weg uit het centrum, zorg voor goede alternatieven voor mensen die met de auto komen. Dat pleidooi houd binnenstadmanager Maarten Mulder.

0 reacties

 1. Lara (35) gromt en keft als ze bokst: 'Je leert je grenzen verkennen en er overheen gaan’
  PREMIUM
  Mijn hobby

  Lara (35) gromt en keft als ze bokst: 'Je leert je grenzen verkennen en er overheen gaan’

  Op haar 21ste begon Lara Guppertz uit Nijmegen (35) pas met boksen. „Ik was thuis altijd al een heel actief buitenkind. Ik hield van fietsen en paardrijden. Toen ik in Nijmegen diëtetiek ging studeren, kon ik mijn energie niet kwijt, totdat ik op het universitair sportcentrum een proefcursus boksen kon volgen. Ik was meteen helemaal enthousiast. Ik stapte al snel over naar boksclub NABA, waar ik twee trainers van hoog niveau trof: Willy van Haaren, oud Nederlands kampioen zwaargewicht en Orhan Özturk, dertienvoudig Nederlands kampioen in het weltergewicht.”
 1. Marsraket' van SpaceX succesvol geland na testvlucht
  Play

  Marsraket' van SpaceX succesvol geland na testvlucht

 2. 50Plus verdwijnt uit Tweede Kamer: Den Haan stapt op en neemt zetel mee
  Play

  50Plus verdwijnt uit Tweede Kamer: Den Haan stapt op en neemt zetel mee