De vier windmolens van Windpark Nijmegen-Betuwe langs de A15 krijgen binnenkort gezelschap van 11.000 zonnepanelen van Zonnepark De Grift.
Volledig scherm
PREMIUM
De vier windmolens van Windpark Nijmegen-Betuwe langs de A15 krijgen binnenkort gezelschap van 11.000 zonnepanelen van Zonnepark De Grift. © Huismerk Energie

Particulieren hebben dubbele belangstelling voor investering in Zonnepark De Grift

NIJMEGEN - Energiecoöperatie WPN heeft ruim voldoende particulieren gevonden om te investeren in Zonnepark De Grift. Zo’n 650 particulieren leggen nu samen 510.000 euro in, verdeeld over 10.200 participaties van 50 euro. Ze hadden echter belangstelling voor het dubbele, 20.000 participaties, goed voor 1 miljoen euro.

0 reacties

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.