'Fietskerkhoven' zoals deze in Bottendaal, zijn als het aan de gemeente ligt binnenkort verleden tijd in Nijmegen. De stad heeft speciale barrel-verwijder-regels opgesteld.
Volledig scherm
PREMIUM
'Fietskerkhoven' zoals deze in Bottendaal, zijn als het aan de gemeente ligt binnenkort verleden tijd in Nijmegen. De stad heeft speciale barrel-verwijder-regels opgesteld. © Paul Rapp

Pas op voor je roestbak; Nijmegen heeft nu speciale fietsbarrel-verwijder-regels

NIJMEGEN - Wie in Nijmegen op een roestbak rijdt: opgelet. Verwaarloosd uitziende fietsen en fietswrakken, een grote ergernis van centrumbewoners, gaan per direct in de ban. 

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Einde voor iconisch Kolpinghuis: herinnering aan carnavalsfeesten en gigs André Hazes en Pink Floyd blijft
    PREMIUM

    Einde voor iconisch Kolping­huis: herinne­ring aan carnavals­fees­ten en gigs André Hazes en Pink Floyd blijft

    NIJMEGEN - Nog één bijeenkomst van de Vrijwilligerscentrale die met een clubje van tien, vijftien mensen komt vergaderen en dan is het gebeurd. René Saleming stopt als manager van het Kolpinghuis. Na 48 jaar. En met hem valt alles om - het is het einde van het Kolpinghuis in Nijmegen, oorspronkelijk het verenigingsgebouw van de Kolpingvereniging maar een gebouw dat zoveel meer was.