Rien de Böck lijdt aan long-Covid: hij ligt zo'n 20 uur per dag op bed. Hij is pas vader geworden. ,, Ik kan wel veel minder betrokken zijn bij onze dochter dan ik zou willen. Het lukt me fysiek gewoon niet.”
Volledig scherm
PREMIUM
Rien de Böck lijdt aan long-Covid: hij ligt zo'n 20 uur per dag op bed. Hij is pas vader geworden. ,, Ik kan wel veel minder betrokken zijn bij onze dochter dan ik zou willen. Het lukt me fysiek gewoon niet.” © eigen foto

Rien (31) kan bijna niks meer door long covid: ‘Soms weet ik niet eens meer wie ik ben’

Vergeet Ons Niet Ernst. De naam van de groep die onder meer strijd voor meer aandacht voor longcovidpatiënten is veelzeggend: ze voelen zich niet gezien, genegeerd vaak zelfs. Dat de Eerste Kamer nu een fonds wil voor verpleegkundigen die door corona langdurig klachten hebben, ziet de groep als een goed eerste signaal.

2 reacties

  • Claudia De Kiefte

    2 maanden geleden
    Je bent niet de enigste lig ook teveel te slapen altijd maar moe en heb ook een zoontje dus weet hoe je je voelt sterkte
  • quincy kramer

    2 maanden geleden
    Hier het zelfde ik was alrijd gezond 1maart 2020 corona gekregen en nu leef ik al 3 jaar als een kasplantje met een was lijst aan klachten die ik daarvoor nooit had. En als dan zelfs een revalidatie traject geen zin meer heeft. Dan moet je het maar accepteren word er dan gezrgs.