VMBO-leerlingen Sanne Willemsen en Timo Hacken van het Mondial College krijgen woensdag pas de uitslag van hun examen te horen
Volledig scherm
PREMIUM
VMBO-leerlingen Sanne Willemsen en Timo Hacken van het Mondial College krijgen woensdag pas de uitslag van hun examen te horen © Paul Rapp

Sanne (17) en Timo (17) schreven brief naar de NOS: ‘Vmbo’ers verdienen veel meer aandacht’

De landelijke eindexameneuforie is alweer weggeëbd. Terwijl veel vmbo’ers vandaag pas de uitslag krijgen. Sanne en Timo voelen zich achtergesteld. Ze schreven een brief aan de NOS.

2 reacties

 • Postmus

  2 maanden geleden
  Groot gelijk. Jammer dat het nooit vanuit de VMBO scholen is aangekaart. Een dikke duim voor alle VMBO leerlingen. Jullie doen er toe in deze maatschappij.
 • W Verhoog

  2 maanden geleden
  Super dat jullie die brief sturen Vmbo is mede de toekomst voor ons mooie Nederland en de wereld.
 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”