Poes Mimi is uit een put gered op het terrein van de oude steenfabriek in Groesbeek.
Volledig scherm
PREMIUM
Poes Mimi is uit een put gered op het terrein van de oude steenfabriek in Groesbeek. © Dierenambulance Nijmegen e.o.

Spelende jongens vinden sterk vermagerde kat Mimi terug in 7 meter diepe put

Na weken van vermissing is dinsdagochtend de sterk vermagerde poes Mimi teruggevonden bij de oude steenfabriek in Groesbeek. Twee spelende jongens vonden de kat in een 7 meter diepe put op het terrein aan de Gooiseweg.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Tessa wil haar grote liefde de laatste eer bewijzen na drama in zwemplas: ‘Seedy had een goed hart'
  PREMIUM

  Tessa wil haar grote liefde de laatste eer bewijzen na drama in zwemplas: ‘Seedy had een goed hart'

  NIJMEGEN - Ze weet het zeker: Seedy Dumbaya(22) uit Nijmegen was de liefde van haar leven. Dat haar grote liefde afgelopen weekend verdronk in een recreatieplas in Weert, kan Tessa Verstappen (29) nog steeds niet bevatten. Om zijn laatste wens in vervulling te laten gaan, is Tessa een crowdfundactie gestart, om Seedy's lichaam terug te kunnen brengen naar zijn geboorteland Gambia.
 3. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  2

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.