Sylvia Jacobs. Haar vader Ton liep twee jaar geleden voor het eerst de Vierdaagse, was daar supertrots op en wilde vaker meedoen.
Volledig scherm
PREMIUM
Sylvia Jacobs. Haar vader Ton liep twee jaar geleden voor het eerst de Vierdaagse, was daar supertrots op en wilde vaker meedoen. © Henri van der Beek

Sylvia's vader stierf onverwacht aan corona: 'Hij was fit en wilde elk jaar Vierdaagse lopen’

Hij was vitaal, fit en toe aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven: wandelen. Ton Jacobs stelde zich ten doel om zich na zijn pensioen te storten op lopen en voortaan mee te doen met de Nijmeegse Vierdaagse. Maar de editie van 2019 werd zijn eerste én enige. Vorig jaar, aan het begin van de coronapandemie, overleed hij aan de gevolgen van een coronabesmetting. 

1 reactie

  • Melle van der Meulen

    2 jaar geleden
    Ten eerste condolances. Ten tweede: wat is de nieuwswaarde of doel van dit artikel? In mijn naaste omgeving heb ik enkele mensen in mijn omgeving ten aarde zien bestellen in het voorjaar 2018 ten gevolge van de griepgolf toen. In drie maanden tijd 9600 doden in Nederland. Sedert januari 2020 begin corona in NL heb ik zelfs nog niemand in mijn omgeving overleden gezien noch zwaar ziek. Elk overlijden is droevig, maar waarom nu juist deze context in dit artikel?